VirtueelNL gaat kleine veranderingen toepassen.

Yes, de live hardloop evenementen zijn weer in volle gang!! Wat hebben we dat allemaal gemist. Zelfs VirtueelNL gaat LIVE!! lees hier meer over!
Om ook in 2022 virtuele hardloopwedstrijden te kunnen blijven organiseren, hebben wij besloten om wat kleine aanpassingen te gaat toepassen aan het concept van VirtueelNL

  • Vooraf versturen wordt de standaard
  • Insturen bewijs alleen nodig voor klassement
  • Elk ingestuurd bewijs komt in klassement 
  • Vaker live start 
  • Als deelnemer draag je altijd bij aan een goed doel

Vooraf versturen

Vanaf heden zal de medaille standaard na gemiddeld een week na inschrijving worden verstuurd. Je hoeft hiervoor geen bewijs meer te leveren.

jouw evenement

Insturen bewijs / Klassement

Het is niet meer nodig bewijs te leveren om je medaille te ontvangen. Maar het leveren van bewijs gaat niet verdwijnen. Stuur je jouw bewijs in, dan neem je deel aan het maand-klassement.

Het klassement gaat losgekoppeld worden van een specifieke challenge. Je kan vanaf nu, met elke race die je loopt, deelnemen aan het klassement. Zolang je de juiste afstand gelopen hebt.  5, 10, 16.1, 21.1 of 42.2

Ofwel stuur jij je bewijs in dan neem je deel aan het klassement ongeacht om welke medaille het gaat.

VirtueelNL met live start

Woehoe!! 24 april gaat VirtueelNL voor het eerst een live start organiseren. We zijn dan aanwezig op een mooie trail locatie in Koekange. Waar een prachtige route van 4,2 kilometer is uitgezet. We maken een praatje, foto’s en overhandigen de medaille na afloop van jouw race. 
Het lijkt ons heel leuk om vaker een live start te organiseren. 

Goed doel

Sinds de start van VirtueelNL organiseren we races voor het goede doel. Dit doel was dan gekoppeld aan een race. Een deel van de opbrengst per inschrijving ging naar het goede doel en je kon extra doneren. Op dit moment is The Crown Run voor het Princes Maxima Centrum nog actief.

Vanaf nu kiezen we “samen met jullie” het goede doel voor een periode van een jaar. Deze hele periode wordt er van elke inschrijving €1,- gedoneerd. Je races dus altijd voor het goede doel. De optie om extra te doneren blijft bestaan. 

Heb je nog vragen wat betreft deze veranderingen en/of misschien zelfs leuke ideeën. Laat het hieronder de reactie achter.

1 reactie op “VirtueelNL gaat kleine veranderingen toepassen.”

Reacties zijn uitgeschakeld.