"We love medals"

Over ons

Wij zijn Tamara Joosten en Nathalie de Boer. Zussen en beiden zijn we enthousiaste hardlopers. Wat medailles betreft, hoe mooier, groter, glimmender, kleurrijker BLING BLING hoe beter. Daar houden we dan ook rekening mee bij het ontwerpen van onze medailles. VirtueelNL was de eerste met virtuele races in Nederland. Elke maand zijn er meerdere nieuwe races beschikbaar, zo kun je elke maand écht pronken op #medalmonday.

Over VirtueelNL

VirtueelNL | Virtuele hardloopwedstrijden. In 2019 hadden we een idee, in 2020 werd het werkelijkheid. Het houden van virtuele races met prachtige unieke, zelf ontworpen medailles, als beloning, voor de deelnemers.

Inmiddels zijn we al twee jaar verder en is VirtueelNL bekend onder veel hardlopers en andere sportievelingen.

VirtueelNL wil iedereen, klein, groot, jong, oud, professioneel en recreant motiveren om te bewegen en onder verschillende omstandigheden het wedstrijdelement laten ervaren op elke locatie.

Niet iedereen kan en/of wil een evenement bezoeken en virtueel racen kan waar en wanneer je maar wilt. Naast dat je overal kan racen ontvang je een medaille waar je écht mee kan pronken.

onze races

Zie hier onze meest recente races.

Tamara Joosten

Ooit was de Marikenloop mijn eerste hardloopevent, ik liep deze samen met mijn moeder. Daarna volgden er meer prestatieloopjes en vaak samen met mams, nooit echt voor een snelle tijd of pr’s, meer voor de sfeer, ervaring en natuurlijk medailles. 
Ik ben altijd blijven hardlopen, al nam ik soms een pauze van een paar maanden. Maar wat is het daarna moeilijk om weer op te starten. Ik zocht dus een manier om door te blijven lopen. 

Dit werden de prestatieloopjes, elke maand minimaal 1tje. Dit zorgde ervoor dat ik bleef lopen. Ik ben nu ook meer prestatiegericht en ga elke keer voor een PR. Tijdens een loopevent race ik dus tegen mijzelf. Inmiddels was het ook gelukt, na heeeeeeel lang zeuren en pushen mijn zusje Nathalie aan het lopen te krijgen. En we lopen tegenwoordig dan ook geregeld samen.

Nathalie de Boer

7 jaar geleden begon ik ‘hardloop hater’, na veel aandringen (van Tamara) met hardlopen. Zonder ooit gedacht te hebben dat ik vandaag zal staan waar ik nu sta. Inmiddels ben ik enthousiast hardloper en heb ik hardlopen nodig om mij hooft lekker leeg te maken. Ik loop minstens 2 keer per week, liep regelmatig hardloopwedstrijden en 13 oktober 2019  liep ik mijn eerste marathon.
 
Ik ben ervan overtuigd dat er in iedereen een hardloper schuilt. Als je maar de magische grens over gaat. Hardlopen is in het begin niet voor iedereen leuk. Maar de aanhouder wint! 
 

lees ook

Perfecte afstand

Perfecte afstand Mijn allereerste race was de 5 km tijdens de Reeuwijkse Plassenloop. De 5 kilometer is een veel gekozen...

Lees Meer