"We love medals"

Over ons

Wij zijn Tamara Joosten & Nathalie de Boer,  zussen en hebben allebei kids. Nathalie één dochter ‘Maartje’ en Tamara twee dochters ‘Fien en Elin’. Onze meiden zijn net zo gek op hardlopen als hun moeders.

Met veel energie, passie en opwinding zijn we samen begonnen met VirtueelNL!

Tamara Joosten

Ooit was de Marikenloop mijn eerste hardloopevent, ik liep deze samen met mijn moeder. Daarna volgden er meer prestatieloopjes en vaak samen met mams, nooit echt voor een snelle tijd of pr’s, meer voor de sfeer, ervaring en natuurlijk medailles. 
Ik ben altijd blijven hardlopen, al nam ik soms een pauze van een paar maanden. Maar wat is het daarna moeilijk om weer op te starten. Ik zocht dus een manier om door te blijven lopen. 

Dit werden de prestatieloopjes, elke maand minimaal 1tje. Dit zorgde ervoor dat ik bleef lopen. Ik ben nu ook meer prestatiegericht en ga elke keer voor een PR. Tijdens een loopevent race ik dus tegen mijzelf. Inmiddels was het ook gelukt, na heeeeeeel lang zeuren en pushen mijn zusje Nathalie aan het lopen te krijgen. En we lopen tegenwoordig dan ook geregeld samen.

geuzenloop zoetermeer tamara
Marathon Eindhoven Ton

Nathalie de Boer

4 jaar geleden begon ik ‘hardloop hater’, na veel aandringen (van Tamara) met hardlopen. Zonder ooit gedacht te hebben dat ik vandaag zal staan waar ik nu sta. Van een hardloophater getransformeerd in een hardloop lover. Ik loop gemiddeld 4 keer per week, loop regelmatig  hardloopwedstrijden en liep 13 oktober 2019 mijn eerste marathon.
 
Ik ben ervan overtuigd dat er in iedereen een hardloper schuilt. Als je maar de magische grens over gaat. Hardlopen is in het begin niet voor iedereen leuk. Maar de aanhouder wint!